Saturday, 21 June 2014

Bola Oh Bola

Salam semua..

Kali ni aku nak tulis pasal team favourite aku
Yes3.. aku taw Spain dah DISQUALIFIED untuk world cup..

Sayang kan??
They got so much potential in their team tapi main macam hampeh..
Aku sendiri pun tak paham kenape die main macam tu
Die ni sedar ke tak yang die KENE menang 2-2 game untuk layak??


Maybe they tried their best at the moment 
But it was not their top performance..
Aku pernah tengok game die yang lagi cantik..
Sooo...
APA SUDAH JADI????


Tapi ape-ape pun kan,
Tahniah la untuk team yang dah layak 2nd round
Untuk Spain,
Hmmmm... 
Try again next time..

Enough with that,
Sekarang ni kita tengok team yang 2nd choice pulak..
Haaaaa...
Team ape??
Ini diaaa
GERMANY

Aku start suka team ni sebab ade orang pakse aku tengok team die main
Ehh..takde la paksa sangat pun
Aku tengok sebab teman die tengok
Then bila dah tengok,
WWOOOWWWW!!!

Patut la orang sokong Germany ni
Baru aku faham
But i don't want to put too much hope on the team yet,
Kite tengok die main malam ni macam mane
Hopefully menang la ye..
Coz spain dah kalah teruk tu..

Akhir kata,
GO GERMAN GO!!!!!

No comments:

Post a Comment